Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme
Video Sport

Partia de Ski Harghita Bai - Transilvania

 

Harghita Bai este o statiune situata in Muntii Harghitei sub varful Harghita Ciceu, la o altitudine de aproximativ 1.350m, la 21 km Miercurea Ciuc si 45 km de Odorheiul Secuiesc.


Partiile de aici sunt insa la fel de bune pentru practicarea sporturilor de iarna ca oricare alta partie din Poiana Brasov, Predeal sau din statiunile de pe Valea Prahovei. In statiune exista trei partii, cu grade diferite de dificultate. Cei care vor sa invete sa schieze pot lua lectii pe partia Csipike, aflata in apropierea cabanei Valaszut. Pe o distanta de 300 de metri sunt amplasate doua schi-lift-uri si mai multe tunuri de zapada.


Schiorii avansati se pot distra pe partia Miklos, aflata in apropiere, partia are un grad mai mare de dificultate si este prevazuta cu instalatie de nocturna, care functioneaza mai ales in weekend, cand numarul turistilor este mai mare. Cea mai dificila partie din zona este Kosuth, recomandata, in special, amatorilor de sporturi extreme. Schiorii au de ales aici dintre trei variante, in functie de distanta pe care vor sa o parcurga la coborare: Kosuth, de 600 de metri lungime, Kosuth 2, de 800 de metri sau Kosuth 3, de aproape un kilometru.


Urmareste TURISM.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri