News Flash:

Statiunea Olimp

28 Martie 2012
3045 Vizualizari | 0 Comentarii
Statiunea Olimp

Situata in prelungirea statiunii Neptun spre Nord, statiunea Olimp este una din cele mai solicitate statiuni de pe litoralul romanesc,  intotdeauna avand un aer de statiune occidentala. Statiunea Olimp se afla in extremitatea sud-estica a Romaniei, intr-o zona cu o vegetatie relativa bogata, padurea Comorova, pe tarmul Marii Negre, la 7 km nord de orasul Mangalia si la 38 kilometri de Constanta.


Baza de cazare a statiunii Olimp este formata din hotelurile construite in anii comunisti si de celebrele vile care au apartinut nomenclaturii comuniste si de care se bucura astazi doar clasa politica privilegiata. Aici se pot trata boli reumatismale degenerative, inflamatorii si diartritice, stari posttraumatismale, boli ale sistemului nervos periferic, boli dermatologice, tulburari respiratorii si de alta natura.


Spatii de cazare in Olimp:


Hoteluri si vile  de 4 stele: Hotel Cocorul****, Vila Bradul****, Vila Salcia****, Vila Mesteacan****, Vila Pinul****, Vila Stejarul****, Vila Fagul****, Vila Plopul****, Vila Lotus****, Vila Trandafirul****, Vile Ciresul****, Vila Ghiocelul*****, Vila Bujorul****, Vila Crinul****, Vila Violeta****;

Hoteluri si vile 3 stele: Hotel Majestic Olimp***, Vila Ciresica***, Vila Nr 7***;

Hoteluri 2 stele: Hotel Amfiteatru**, Hotel Belvedere**, Hotel Panoramic**, Hotel Muntenia**, Hotel Banat**, Hotel Moldova**, Hotel Arad**, Hotel Craiova**,  Hotel Oltenia**, Hotel Slatina**, Hotel Sibiu**.


statiunea olimp statiunea olimp padurea comorova orasul mangalia
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2161 viz    0 com
2637 viz    0 com
3196 viz    0 com
1046 viz    0 com
3052 viz    0 com
1286 viz    0 com
1552 viz    0 com
840 viz    0 com

Mica publicitate

© 2017 - Turism.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013710 (s)

loading...