Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme
Video Sport

Tropical Islands, Germania, este cea mai mare statiune acoperita din lume - FOTO

 

Tropical Islands din Krausnick, Germania, este cea mai mare statiune acoperita din lume. A fost construita in hangarul companiei CargoLifter AG, cunoscut sub numele de Aerium, cel mai mare din lume, dupa ce firma a intrat in insolventa in 2002.

Tropical Islands are o capacitate maxima de 6.000 de vizitatori pe zi. 500 de oameni lucreaza aici. Acest urias parc acvatic sta pe o fosta baza militara aeriana sovietica, la putin sub 70 de metri deasupra nivelului marii.

Statiunea a fost construita de compania malaeziana Tanjong. Are 360 m lungime, 210 m latime, 107 m inaltime, o capacitate de 5,5 milioane m3 si a costat 78 de milioane euro. In ea poate sa incapa inclusiv Statuia Libertatii. In interior, temperatura aerului este de 26 grade C, iar umiditatea in jurul valorii de 64%.


Aici se afla cea mai mare padure tropicala de interior din lume, o plaja uriasa si un numar impresionant de piscine, spa-uri, saune, baruri, restaurante, spatii de cazare si optiuni de distractie. Parcul este deschis non-stop.  O "fereastra" de 20.000 mp permite lumina zilei pentru plante, copaci si arbusti care se dezvolta excelent in asa numitul "sat tropical".


Statiunea Tropical Islands este impartita in doua zone principale, fiecare cu pretul ei de acces. Turistii se pot deplasa de la una la alta prin plata unei taxe suplimentare.


Urmareste TURISM.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Galerie foto

 
Articole despre: +germania +cargolifter ag +aerium
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri