News Flash:

Agentiile de creatie publicitara sunt invitate sa participe la licitatia MDRT

13 Februarie 2012
981 Vizualizari | 0 Comentarii
Agentiile de creatie publicitara sunt invitate sa participe la licitatia MDRT pentru viitoarele campanii de promovare a Romaniei ca destinatie turistica. Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) invita agentiile de creatie romanesti si internationale cu experienta recunoscuta in dezvoltarea de campanii internationale de succes sa se inscrie la licitatia publica de achizitie a serviciilor de creatie si productie publicitara aferente campaniilor care vor fi derulate de minister in urmatorii ani pentru promovarea turistica a Romaniei si cresterea notorietatii brandului romanesc de turism.

Agentia selectata in urma procedurii de licitatie va livra MDRT, pana la sfarsitul anului 2012, servicii de strategie, creatie si productie aliniate strategiei de marketing a MDRT inclusa in Planul de marketing turistic al Romaniei 2011-2015, respectiv manualului de brand, cu aplicabilitate globala si adaptabilitate locala pe principalele piete-tinta din Europa de Vest si SUA, precum si pentru piata interna. Este vorba de creatia viitoarelor materiale publicitare pentru Romania ca destinatie de turism, de la spoturi TV, insertii in presa scrisa, comunicare pentru mediul online, pana la panouri outdoor.

De asemenea, in cadrul licitatiei vor fi achizitionate colectii de fotografii de o calitate exceptionala, care sa reflecte esenta brandului de turism al Romaniei si sa puna in lumina cele trei dimensiuni ale brandului turistic national: natura nealterata, cultura unica si traditiile pastrate de-a lungul timpului, precum si felul in care acestea se regasesc in cele sase produse turistice care definesc oferta nationala: circuite, natura salbatica si parcuri, turism rural, turism activ si de aventura, turism de intretinere si sanatate, city-break.

Licitatia presupune parcurgerea a trei etape de evaluare a ofertantilor. Prima etapa este cea de preselectie a ofertantilor, in cadrul careia vor fi verificate documentele de eligibilitate depuse de participanti. Termenul limita de depunere a documentatiei pentru prima etapa este 28 februarie 2012, ora 10:00. Livrabilele, etapele licitatiei, cu toate documentele necesare si criteriile de evaluare sunt descrise detaliat in documentatia disponibila in limbile romana si engleza pe site-ul MDRT la link http://www.mdrt.ro/transparenta/achizitii-publice-6366.

Serviciile reprezinta cheltuieli eligibile din fondurile europene alocate Romaniei in cadrul operatiunii de creare a unei imagini pozitive a Romaniei ca destinatie turistica prin definirea si promovarea brandului turistic national. Operatiunea se deruleaza prin Programul Operational Regional 2007-2013, Axa 5, Domeniul Major de Interventie 5.3 „Promovarea potentialului turistic si crearea infrastructurii necesare, in scopul cresterii atractivitatii Romaniei ca destinatie turistica”.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Turism.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014458 (s)