News Flash:

Avantajele statiunilor balneare romanesti, vazute de rusi

2 Decembrie 2011
1105 Vizualizari | 0 Comentarii

Turiştii ruşi care vin în staţiunile din România pentru tratamente balneare apreciază calitatea şi preţul serviciilor oferite, pregătirea personalului medical, precum şi resursele de izvoare naturale ale ţării noastre.

Aceasta a fost concluzia participanţilor la evenimentul de lansare a Ghidului Turismului Balnear din România, organizat săptămâna trecută, la Moscova, informează Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT).

"Turismul balnear a devenit un segment major al pieţei turistice internaţionale, un domeniu cu implicare tot mai profundă a ştiinţei şi tehnicii, a prestării unor servicii turistice şi medicale de o factură complexă şi de un înalt nivel calitativ, iar România este aleasă atât pentru tratamentele foarte eficiente, cât şi ca destinaţie sigură", a declarat Emilian Imbri, consilier al ministrului dezvoltării regionale şi turismului, prezent la eveniment.


De asemenea, touroperatorii ruşi au apreciat potenţialul turistic divers de care dispune România, menţionând necesitatea intensificării activităţilor de promovare a ţării noastre pe piaţa din Federaţia Rusă.

Manifestarea, la care au participat reprezentanţi din industria turistică din Federaţia Rusă, organizaţii profesionale din domeniul turismului şi al sănătăţii medicale, a avut ca scop principal promovarea potenţialului staţiunilor balneare, atât pentru tratamente de refacere, cât şi ca destinaţie turistică.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tratamente balneare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Turism.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0931 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018341 (s)