News Flash:

Brasovul va gazdui un congres de turism

25 Octombrie 2011
1113 Vizualizari | 0 Comentarii
Directorul general al Agenţiei Metropolitane Braşov, Dragoş David, ne-a declarat că viitorul Congres internaţional de turism va avea loc la Braşov, iar în timpul dezbaterilor vor fi vizate „oportunităţi şi soluţii de dezvoltare a agrementului în statele din Bazinul Mării Negre, precum şi conturarea unei strategii pe termen lung.
Din această perspectivă, vom milita pentru înfiinţarea de trasee turistice tematice”. Dragoş David va reprezenta România în cadrul unui comitet de coordonare care va evalua propunerile de destinaţii turistice de succes ale ţărilor cu ieşire la Marea Neagră, unde vor fi selectate 100 de destinaţii cu potenţial turistic, urmând ca acestea să fie ulterior promovate la nivel internaţional. 
Propunerea pe care a făcut-o Agenţia Metropolitană Braşov, ca destinaţie de succes a ţării, a determinat organizatorii să includă în declaraţia finală a Congresului ideea de a organiza un Târg Internaţional al ţărilor cu ieşire la Marea Neagră. De asemenea, organizatorii au agreat ideea ca a III-a ediţie a Congresului, din 2012, să fie organizată în România, la Braşov”, a declarat David.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Turism.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1028 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018321 (s)