News Flash:

Care este cel mai murdar obiect dintr-un restaurant

15 Martie 2018
215 Vizualizari | 0 Comentarii

Regulile de igiena pentru restaurante sunt foarte stricte, dar cu toate acestea se intampla ca anumite obiecte cu care noi clientii intram in contact sa fie pline de microbi.

Cel mai indicat este sa te speli pe maini imediat dupa ce ai consultat meniul. Paginile lui sunt atinse de zeci de oameni zilnic si nimeni nu il curata, mai ales daca este din hartie. Pentru siguranta clientilor meniurile ar trebui sa fie plastifiate pentru a putea fi sterse la intervale regulate de timp sau, daca sunt din hartie, sa fie schimbate din cand in cand, informeaza Gustarte.

Oricum, din momentul in care este sters pana ti-l pune ospatarul in mana va trece pe la foarte multe persoane, asa ca nu te baza prea tare pe acest lucru.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

regulile igiena restaurante stricte obiecte contact
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Turism.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020000 (s)