News Flash:

Ce se intampla daca mananci banane verzi. Sigur nu te-ai gandit la acest lucru

18 Ianuarie 2018
868 Vizualizari | 0 Comentarii

Bananele verzi contin si vitamina B6, care mentine masa musculara si corporala, deci contribuie la mentinerea unei greutati corporale echilibrate. Un alt plus al bananelor verzi este continutul bogat de vitamina C, un puternic antioxidant care combate infectiile din organism si il protejeaza in acelasi timp.

Totodata, bananele verzi sunt foarte bogate in fibre alimentare, acestea avand rolul de reglare a proceselor digestive, inducerea starii de satietate si reducerea riscului de diabet sau boli cardiovasculare. Mai mult, ajuta la indepartarea balonarii si crampelor abdominale.

Beneficiile consumului de banane nu se opresc aici: ajuta la remedierea problemelor legate de insomnie si stres, lupta impotriva hipertensiunii arteriale, favorizeaza tratamentul ulcerului gastric, au capacitate de a impiedica formarea bacteriilor care pot cauza aparitia ulcerului.

Banana stimuleaza productia de hemoglobine in sange, fiind excelente pentru persoanele care sufera de anemie, dar si in perioada de sarcina, fiind totodata bogata in acid folic.

Culoarea verde inchis a bananelor indica faptul ca au fost culese din arbore, iar verdele deschis indica faptul ca au fost incarcate pe vapor. Pentru iubitorii de banane verzi, acestia ar trebui sa le aleaga pe cele de culoare verde inchis, informeaza doctorulzilei.ro.

Restaurantul in care poti sa lucrezi pentru a-ti plati consumatia

Un restaurant din Tokyo le ofera clientilor posibilitatea de a compensa comsumatia cu 50 de minute de munca la acel local.

Sekai Kobayashi este o tanara de 33 de ani care si-a deschis un restaurant unde oamenii pot munci in cadrul localului in loc sa plateasca, din considerente umanitare, pentru cei care nu ar avea bani pentru a manca, scrie The Straits Time.

”Oferim mancare in locul a 50 de minute de munca la restaurant. Am folosit acest sistem pentru ca am vrut sa ajut oamenii carora le este foame, dar care nu si-ar permite sa mearga la restaurant”, afirma tanara.

In cadrul localului, care poate gazdui maxim 12 clienti in acelasi timp, nu exista angajati.

Clientii au optiunea sa plateasca pentru mancare sau o primeasca gratuit cand vor ei, pe baza unui cupon. Inainte sa primeasca cuponul, doritorii servesc la mese, sterg mesele sau spala vasele. Pana acum, peste 500 de oameni, incluzand studenti, au ales sa munceasca pentru masa, pentru a economisi bani, sau din alte motive.

”Intotdeauna am iesit pe profit”, spune femeia despre restaurantul ei, unde un pranz costa 900 de yeni japonezi (10.50 dolari americani). Sekai Kobayashi a lucrat ca inginer la IBM Japonia, dupa care s-a angajat la un site cu retete de gatit. Compania avea o bucatarie la birou unde toata lumea putea prepara si manca ce au gatit. ”Colegilor mei le placea foarte mult ce gateam. Asta m-a incurajat sa imi deschid propriul restaurant”, afirma tanara.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bananele verzi vitamina b6 masa musculara continutul bogat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Turism.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0952 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026069 (s)