News Flash:

Cea mai simpla reteta pescareasca de peste marinat. Nicio gospodina nu ti-a dezvaluit pana acum secretul

1 Martie 2018
1005 Vizualizari | 0 Comentarii

Pestele marinat sau marinata de peste, asa cum o numesc pescarii dobrogeni, este un preparat sanatos, foarte hranitor, pe care il poti servi in orice moment al zilei. Se prepara rapid si o poti pastra mai mult timp daca o conservi bine. 

 Timp de preparare 

 30 min 

 Ingrediente 

 6 pesti medii 

 300 ml apa 

 120 ml otet

 60 ml ulei 

 sare 

 piper boabe 

 1 ceapa mare 

 2 foi de dafin  

 Mod de preparare

Curata bine pestii, apoi taie-i fileuri micute. Pune la fiert intr-o cratita mai mare ceapa taiata julien, apa, otetul, uleiul, foile de dafin, piperul, o lingura cu varf de sare si lasa-le pe foc aproximativ 6 minute. 

Dupa ce se raceste compozitia, toarn-o peste peste si amesteca bine. Pune marinata in borcane vidate sau intr-un recipient care se inchide ermetic si lasa-o la macerat aproximativ sase zile. Acesta este si secretul: timpul de conservare. Pescarii recomanda o saptamana, si nu mai putin.  

Marinata de peste cu otet se serveste rece, ca aperitiv.

Un fost angajat dezvaluie cele mai ascunse secrete din spatele unuia dintre cele mai populare lanturi de restaurante

Secretele din spatele celor mai mari lanturi de restaurante ies la iveala atunci cand fosti angajati decid sa rupa tacerea.

Asa s-a intamplat si cu Nando’s, unul dintre cele mai populare lanturi de restaurante din Marea Britanie.
De la modul cum oamenii incearca sa-si impresioneze partenerii sau care este cel mai bun mod de a scapa de masline.

Iata cateva dintre ele:

1. La intalnire, unii oameni cer pui cu lamaie si ierburi aromate, dar cer sa vina cu un sticker iute, astfel incat partenerii sai sa creada ca se descurca mai bine cu condimentele decat este in realitate.

2. Personalul mananca la fiecare cinci ore si poate comanda orice, asta inseamna ca trebuie sa stie meniul foarte bine si astfel devin cunoscatori mult mai buni ai meniului,

3. Dar pentru ca exista mult prea mult pui decat poate o persoana sa manance, personalul schimba mancarea cu produse din alte localuri. Un pui intreg pentru o pizza? Suna corect.

4. Puiul nu este organic si vine in restaurante deja marinat.

5.Cipsurile de la Nando’s sunt asigurate de McCain, aceeasi companie pe care o poti gasi si in supermarketuri.

6. Personalului i se spune sa serveasca doar un strat de masline la o placinte si sunt umflate cu usturoi, ceea ce un fost Nandoca nu le recomanda.

7. Sa lucrezi la Nando’s poate sa-ti aduca si castiguri suplimentare. Personalul poate lua mancare acasa doar daca expira sau cineva a refuzat mancarea.

8. Cardurile negre ceea ce inseamna mese gratuite la restaurant pentru maximum cinci persoane sunt date de obicei celebritatilor care promoveaza  Nando’s pe retelele de socializare.

9. Personalul stie ca oamenii comanda apa de la robinet apoi incearca si se autoservesc umpland paharele cu bauturi de la automate.

10. Este destul de obisnuit ca in weekend oamenii sa incerce sa se furiseze in restaurant, dar sunt vazuti si dati afara, scrie Independent.
 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pestele marinat pescarii dobrogeni preparat sanatos hranitor rapid
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Turism.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0970 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017890 (s)