News Flash:

Chef Catalin Scarlatescu, la un pas de moarte. „Am delirat si am cazut ...”

27 Aprilie 2018
1216 Vizualizari | 0 Comentarii

Probleme pentru Chef Catalin Scarlatescu. Cunoscutul bucatar a fost la un pas de moarte din cauza unui preparat pe care l-a consumat la un hotel de cinci stele.

„Era sa mor la un hotel de cinci stele. Am mancat jumatate de burger si am gasit un vierme in carne. Avea si trei oua. Era sa ramaneti fara Scarlatescu.

Am delirat, am cazut si m-au luat frisoanele. Am avut temperatura 40 cu 4. Uite-te in ce hal eram!”, a povestit chef la Antena 1.

Imagini inedite cu Chef Catalin Scarlatescu. A mers la Alba Iulia si s-a imbracat in port traditional

Chef Scarlatescu este un patriot convins, care nu rateaza nicio sansa de a duce mai departe traditiile culinare si gustul autentic al mancarii romanesti. Weekend-ul acesta, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, juratul ,,Chefi la cutite” a organizat in Alba Iulia Festivalul Gustului Romanesc, iar vizitatorii care au trecut pragul cetatii s-au bucurat timp de patru zile de o adevarata experienta gastronomica.

Scoicile semnatura nu au lipsit din meniu, iar pestele fript, ciorba de fasole, varza cu ciolan, coastele de porc si carnatii de casa au facut deliciul celor care au participat la eveniment. Gurmanzii s-au bucurat si de bucate pregatite dupa retete arhaice, neschimbate de sute de ani, iar grosciorul, intinsoarea cu branza de oi si colesa sunt doar cateva exemple savuroase care au readus spiritul romanesc pe mesele orasenilor. Chef Scarlatescu a pregatit atent evenimentul, incepand cu organizarea corturilor cu design specific si a standurilor pentru bucate. Pasiunea cu care organizeaza de fiecare data acest act de promovare al traditiei romanesti demonstreaza ca iubitul jurat gaseste inspiratie in cele mai ascunse colturi ale acestei tari: ,, Sunt fascinat de tot ce inseamna Romania si nu ratez nicio ocazie de a strabate tara asta minunata in cautare de mancare fabuloasa si oameni frumosi alaturi de care sa gatesc. Orice zona are particularitatile ei si fiecare loc este o surpriza incredibila!”, a marturisit acesta.

Bradul de craciun, muzica romaneasca, bautura traditionala si porturile populare nu au lipsit din meniu, iar chef Scarlatescu s-a bucurat de cele patru zile ale festivalului alaturi de o echipa frumoasa. Fostii concurenti ,,Chefi la cutite” au fost ajutorul de nadejde la gatit si au lucrat umar langa umar pentru a pune pe masa populara cele mai gustoase preparate. Gianny Banuta, Iulian Mitea, Nina Rus, Banu Catalin, Angie Cobut si Lorant Erdei au participat alaturi de iubitul jurat intr-un eveniment care s-a bucurat de un succes extraordinar in randul vizitatorilor. Experienta culinara a imbinat bucataria din toate locurile Romaniei si a ridicat stacheta pentru viitoarele editii ale Festivalului Gustului Romanesc, iar Catalin Scarlatescu nu a uitat sa transmita si un mesaj emotionant catre orasul gazda: ,,Eu sunt roman, m-am nascut in aceasta tara, sunt de-al locului in orice zona. Iar acum ma simt ca si cum m-am nascut la Alba Iulia!”.
 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

catalin scarlatescu bucatar moarte preparat hotel burger
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Turism.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1030 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026783 (s)