News Flash:

Circuit in Sydney

21 Mai 2012
806 Vizualizari | 0 Comentarii
Circuit in Sydney
ZIUA 1: Sydney - Coasta Centrală - Hunter Valley

De la Sydney, conduceţi 1 oră şi jumătate spre nord de-a lungul autostrăzii Pacific către Coasta Centrală. Exploraţi plajele fabuloase din regiune şi cursurile de apă de pe traseu şi apoi vă îndreptaţi spre interiorul continentului spre Cessnock pentru a face cunoştinţă cu minunăţiile din Hunter Valley. Există numeroase buticuri şi crame faimoase cu degustări şi cu vânzare. Produse proaspete locale sunt servite în diverse restaurante ale cramelor de-a lungul drumului.ZIUA 2: Hunter Valley - Newcastle (Mic dejun)
Savuraţi dimineaţa în Hunter Valley înainte de a reveni la plajele aurii potrivite pentru surf de pe Coasta Hunter. Acolo se află o serie de sătucuri de litoral şi câteva Parcuri Naţionale pe care le puteţi explora înainte de a vă îndrepta spre Newcastle şi Lacul Macquarie.ZIUA 3: Newcastle - Port Macquarie (Mic dejun)
Conduceţi prin peisajul pitoresc pe lângă minunatele plaje de la Port Stephens şi pe lângă golfurile încântătoare. Apoi vă îndreptaţi spre nord către Forster şi apele cristaline ale lacurilor Myall, Smiths şi Wallis, habitatul pelicanilor, vulturilor de mare, cangurilor şi urşilor koala. Port Macquarie are una din cele mai bune clime din Australia, cu o temperatură a apei de 22 grade Celsius, chiar şi iarna! Există 13 plaje aurii, Parcuri Naţionale, peisaje spectaculoase cu munţi şi râuri şi o listă întreagă de atracţii.

ZIUA 4: Port Macquarie - Portul Coffs (Mic dejun)
Pe drumul către portul Coffs, bucuraţi-vă de peisajul pitoresc, bălăciţi-vă în apele golfului Trial la South West Rocks sau vizitaţi producătorul de jucării elveţian de la Nambucca. Portul Coffs este un orăşel turistic plin de viaţă şi o locaţie ideală pentru vacanţele cu familia. Acolo găsiţi o serie de plaje minunate, facilităţi recreaţionale şi Clubul de Golf şi Country Bonville International, care l-a avut drept model pe Augusta din SUA.

ZIUA 5: Portul Coffs - Coasta Tweed (Mic dejun)
Pe drumul către Tweed Coast, bucuraţi-vă de peisajul luxuriant şi panoramă. Conduceţi spre Ballina, o comunitate plină de viaţă la gura râului Richmond, casa Plantaţiei Thursday (miercuri) (plantaţia iniţială de arbori de ceai), apoi mergeţi spre Golful Byron, cel mai estic punct al Australiei, cu amestecul său eclectic de culturi, plaje superbe, cafenele şi restaurante minunate. Treceţi pe lângă Tweed Valley, o călătorie pitorească prin sătucuri spre Tweed Heads sau Cabarita Beach.

ZIUA 6: Tweed Heads - Gold Coast (Coasta de Aur) (Mic dejun)
Tweed este un tărâm minunat natural, unde se află parcuri naţionale aflate pe lista patrimoniului mondial, jungle luxuriante şi kilometri de plaje neatinse. Conduceţi pe la Mount Warning ce oferă privelişti incredibile, spre Gold Coast pentru un pic de acţiune şi aventură sau pentru relaxare. Aşezaţi-vă pe o plajă, faceţi surf, plimbări, scufundări, golf, pescuiţi, faceţi cumpărături, luaţi cina în oraş sau vizitaţi numeroasele parcuri tematice. Întotdeauna veţi avea ceva de făcut pe Gold Coast!

ZIUA 7: Gold Coast - Brisbane (Mic dejun)
Brisbane este capitala Queensland. Oraşul liniştit este construit pe malurile râului Brisbane  şi cu vremea frumoasă, oamenii prietenoşi şi o mulţime de atracţii, este un loc uşor de explorat la o plimbare. De la Mt Coot-Tha, la 8 km de oraş, aveţi privelişti minunate asupra oraşului Brisbane şi până la Insula Stradbroke şi Munţii Glass House. Faceţi un tur al oraşului de-a lungul Râului Brisbane sau faceţi o plimbare în jurul South Bank, una din cele mai pline de viaţă zone din oraş, cu un sanctuar al vieţii sălbatice, magazine, restaurante şi cafenele, trasee pentru biciclete şi o plajă de nisip.

ZIUA 8: Brisbane - Sunshine Coast (Coasta Însorită) (Mic dejun)
Îndreptaţi-vă spre nord pe lângă spectaculoşii Munţi Glass House către Sunshine Coast, o alternativă relaxantă la Gold Coast. Linia de coastă de la Caloundra până la Noosa Heads oferă vederi panoramice asupra oceanului li plaje întinse. Complexele turistice de pe coastă oferă preparate culinare contemporane preparate de unii din cei mai de succes bucătari din Queensland, cu produse locale şi fructe de mare. În Noosa Heads găsiţi unele din cele mai trendy buticuri precum şi haute couture recunoscut la nivel internaţional, în timp ce produsele locale pot fi găsite în târgurile din Caloundra şi Mooloolaba.

ZIUA 9: Sunshine Coast - Golful Herey sau Bundaberg (Mic dejun)
Continuaţi să faceţi cunoştinţă cu deliciile de pe Sunshine Coast azi. După amiază vă îndreptaţi spre Golful Hervey - „Capitala Mondială pentru Urmărirea de Balene". Bucuraţi-vă de magnificele cursuri de apă protejate şi de posibilitatea de a înota tot anul sau,între august şi octombrie, urmăriţi balenele cu cocoaşă.

ZIUA 10: Bundaberg - Rockhampton (Mic dejun)
Bundaberg este inima industriei australiene de zahăr şi casa faimosului Rom Bundaberg. Faceţi un tur cu ghid al Distileriei de Rom Bundaberg şi bucuraţi-vă de un coctail cu rom apoi. Bundaberg este cel mai sudic punct de acces la Marea Barieră de Corali iar Plaja Mon Repos este martora pelerinajului anual al ţestoaselor gigant care îşi depun ouăle în cea mai mare colonie de ţestoase din Queensland. Mergeţi spre nord prin Gladstone către Rockhampton, bucurându-vă de linia de coastă şi de peisajul de uscat de-a lungul drumului. Insula Heron, o insuliţă de coral renumită pentru viaţa sa marină unică, este accesată dinspre Gladstone.

ZIUA 11: Rockhampton - Mackay (Mic dejun)
Exploraţi sătucurile de pe litoral Yeppoon şi Rosslyn Bay sau vizitaţi unul din cele 15 Parcuri Naţionale, parcurile sălbatice sau Centrul Cultural Dreamtime din Rockhampton. Ieşiţi de pe autostrada 1 pe Scenic Loop (Bucla Pitorească), care vă conduce spre 13 din cele mai frumoase plaje din Queensland, între Yeppoon şi Emu Park. Călătoriţi prin câmpurile de trestie de zahăr către Sarina şi Mackay.

ZIUA 12: Mackay - Plaja Airlie (Mic dejun)
Mackay este printre cele mai fertile câmpii cu plantaţii de trestie de zahăr. Îndreptaţi-vă spre nord pentru a profita de priveliştea spectaculoasă asupra insulelor luxuriante, tropicale şi muntoase şi golfurile din Whitsunday cu apă cristalină albastră la marginea Marii Bariere de Corali. Puteţi merge pe unele dintre insule sau puteţi lua un hidroavion sau puteţi naviga către Plaja Whitehaven şi Marea Barieră de Corali. Sunt multe excursii din care puteţi alege, care încep de la Plaja Airlie sau din Portul Shute.

ZIUA 13: Plaja Airlie - Townsville (Mic dejun)
În timpul călătoriei noastre spre nord, veţi trece prin Bowen, acolo unde cresc cei mai buni mango din Australia. Bowen are plaje frumoase şi puncte de observare pentru privelişti uimitoare asupra Insulelor Whitsunday şi liniei de coastă. Mergeţi spre nord către Townsville la timp pentru a prinde o excursie până la Insula Magnetic din apropiere. În Townsville faceţi cunoştinţă cu farmecul relaxat de la tropice şi lăsaţi-vă amuzat, luaţi cina şi faceţi cumpărături pentru că acest oraş are câte ceva interesant de oferit pentru fiecare.

ZIUA 14: Townsville - Cairns (Mic dejun)
Zona de la Townsville până la Cairns este cunoscută ca Great Green Way (Marele Drum Verde) cu plaje de nisip, jungle aflate în patrimoniul mondial şi cascade spectaculoase. Pe drum, vizitaţi Plaja Mission sau Insula Dunk. Mergeţi prin Kuranda şi petreceţi după amiaza în junglă pe Traseul Pitoresc Kuranda sau Skyrail înainte de a vă instala confortabil într-unul din excelentele restaurante din Cairns.

ZIUA 15: Cairns (Mic dejun)
De la Cairns, Marea Barieră de Corali este la picioarele noastre. Există excursii la corali pentr fiecare buzunar şi pentru gustul fiecăruia. Participaţi la oricare din activităţile de snorkelling, scufundări, înot, vizionare de corali sau pescuit. Există multe orăşele turistice pe coastă spre nord până la Port Douglas iar în interiorul continentului descoperiţi Atherton Tablelands şi Jungla Kuranda, cu şi mai multe activităţi precum rafting, plimbări, zborul cu balonul, călăria şi multe altele.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

lacul macquarie south west portul coffs cabarita beach gold coast golf
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Turism.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0980 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013337 (s)