News Flash:

Congresul Mondial despre turismul montan si de iarna

8 Decembrie 2011
869 Vizualizari | 0 Comentarii

Experţi în turismul montan din întreaga lume se vor reuni la a şaptea ediţie a Congresului Internaţional al turismului montan şi de iarnă, care va fi organizat în perioada 11-12 aprilie 2012, de Organizaţia Mondială a turismului, la Andorra. Timp de 2 zile, experţii vor discuta şi stabili noi strategii pentru dezvoltarea turismului montan.

In luna aprilie 2012 la Andora va fi organizat Congresului International al turismului montan şi de iarnă. Principalul obiectiv al Congresului îl constituie acela de a oferi o percepţie clară asupra provocărilor şi oportunităţilor specifice destinaţiilor turistice montane şi de a obţine un know-how consistent, prin prezentarea unor modele de business de succes din acest sector al turismului şi a unor inovaţii în domeniu. Se vor aborda subiecte precum: impactul schimbărilor climatice, importanţa diversificării activităţilor turistice dar şi a serviciilor din aceste zone, dezvoltarea unor produse turistice noi pentru atât pentru sezonul de vară cât şi pentru cel de iarnă, în zonele montane, şi multe altele.

Congresului Internaţional al turismului montan şi de iarnă reprezintă o platformă pentru jucătorii din turismul montan, atât din destinaţiile deja tradiţionale cât şi din cele emergente, de a face schimb de bune practici pe subiecte precum: dezvoltarea de produse turistice, marketing sau resurse umane. Congresul va aborda şi subiecte precum impactul noilor tehnologii asupra turismului, noile modalităţi de rezervare a şederii preferate de turiştii din zilele noastre, dar şi importanţa promovării online a destinaţiilor turistice.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

andorra congresului international
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Turism.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0943 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017509 (s)