News Flash:

Craniul de cristal - VIDEO

7 Decembrie 2011
2488 Vizualizari | 0 Comentarii
Craniul de cristal

Descoperirea mai multor cranii de cristal a pus unele semne de întrebare, în 1924, în ruinele unui templu Maya, s-a găsit un craniu de cristal de 5 kg, care reproduce un craniu uman de femeie, fără însă a avea suturi craniene. El se compune din două bucăţi: maxilarul inferior şi partea superioară, care se ajustează perfect. Proprietăţile obiectului sunt miraculoase: luminat de desubt, prin orbitele lui iese lumina, iar lovit din spate de razele solare, din orbite, nas şi gură ţâşneşte un fascicul de lumină intens.

Examinarea craniului a stabilit că este confecţionat dintr-un cuarţ natural extrem de pur, că ambele bucăţi sunt sculptate din acelaşi bloc de cristal, că nu există nici o urmă de instrument, că datarea lui este imposibilă (cristalul nu îmbătrâneşte), că ar fi nevoie de un an de lucru utilizând tehnologiile avansate şi de 300 de ani pentru o fabricare manuală. Cel mai mare craniu are greutatea de 14 kg. Un alt craniu cântăreşte circa 3 kg, iar maxilarul nu este separat de restul ţestei. Un altul nu este nici transparent, nici translucid, ci opac.

Pe unele cranii s-au descoperit urme de instrumente. O legendă Maya spune că dacă se va reuşi să se adune la un loc cele 13 cranii existente, ele vor revela secretul vieţii, originile şi viitorul omenirii. Unul dintre aceste cranii cântă şi anume el trebuie plasat în centrul cercului format din celelalte 12.

Conform tradiţiei Maya, aceste cranii de cristal le-au fost transmise de Atlanţi, aceştia avându-le de la Iniţiatori veniţi din cer. Nu se ştie care era rolul acestor obiecte: erau decorative sau constituiau suporturi informaţionale, capabile să intre în rezonanţă cu creierul uman. Unii cercetători pun la îndoială autenticitatea acestor cranii de cristal, considerând că ele au fost confecţionate recent.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Video


templu maya maya
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2061 viz    0 com
1091 viz    0 com
2229 viz    0 com
2334 viz    0 com
1405 viz    0 com
1124 viz    0 com
4690 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Turism.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1102 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014025 (s)