News Flash:

Cristian Petrescu a semnat patru proiecte pentru dezvoltarea zonei metropolitane Cluj

4 Mai 2012
825 Vizualizari | 1 Comentarii
Ministrul demis al Dezvoltarii Regionale si Turismului, Cristian Petrescu, a semnat miercuri patru proiecte incluse in Planul Integrat de Dezvoltare al polului de crestere Cluj finantate prin Programul Operational Regional - Regio, in valoare totala de 122,5 milioane de lei.

Unul dintre proiecte vizeaza modernizarea si extinderea sistemului de transport public in comun in zona metropolitana Cluj - etapa 1, in valoare totala de 39,96 milioane lei, din care 27,56 milioane lei reprezinta finantare nerambursabila.

Investitia consta in modernizarea a 1.130 mp de spatii publice si a 87 de statii de transport public si un sistem automat de eliberare a legitimatiilor de calatorie. Durata de implementare de proiectului este 20 de luni, au anuntat reprezentantii ministerului, citati de Mediafax.

Alt proiect se refera la modernizarea unor case sociale si are o valoare totala de 10,11 milioane lei, din care 7,98 milioane lei finantare nerambursabila.

Celelalte doua proiecte urmaresc reabilitarea a 734 rampe de acces pentru persoane cu dizabilitati (4,06 milioane lei) si constructia unui centru de excelenta pentru industrii creative (68,38 milioane lei).

Ministerul noteaza ca prin Programul Operational Regional au fost semnate, pana la 27 aprilie, 2.793 de contracte de finantare, in valoare totala de 21,87 miliarde lei.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ministrul demis cristian petrescu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Clesio  | #147
Mai Robin, de la cele mai mici amanunte care par nitmenifecasive, si pana la cele mai mari, noi suntem un popor de hoti, de smenari, de.. toate cele rele.Nu avem nici un simt al raspunderii fata de un avut sau fata de o proprietate, cand ai auzit ultima data ca angajatii sa plateasca daunele facute de ei?Nu se mai intampla, asa ceva nu s-a mai intamplat din comunism cand te puneau sa platesti si ultimul surub daca stricai ceva, acum nu mai exista, institutiile de stat parca sunt pe proprietatea lor, strica, cumpara, la discretie, nimeni nu raspunde, jongleaza cu resursele de parca ar fi buzunarul lor sau le-ar fi lasat tata-su mostenire. Sunt o groaza de nimicuri de genul care sar in ochi si nu se ia nici o masura, e ceva normal.Daca nici macar atat nu mai e asa va fi mereu. Si normal ca va fi care pe care poate pacali, alta cale nu e
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2017 - Turism.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0813 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012943 (s)