News Flash:

Dezvaluire incredibila despre meniul ”All Inclusiv” din hoteluri. Sigur nu vei mai alege aceasta varianta dupa ce afli ce se intampla

17 Mai 2018
267 Vizualizari | 0 Comentarii

Regimul "All Inclusive"  a devenit foarte popular de ceva timp, multe persoane optand pentru acesta atunci cand merg in vacante, la odihna. Insa tot mai multe detalii ies la iveala despre ce se intampla cu adevarat in bucataria hotelurilor "All Inclusive".

Un bucatar sef, din cadrul unui hotel de cinci stele, a dezvaluit mai multe lucruri socante despre cum functioneaza sistema "All Inclusive" si ce face angajatorul, dar si bucatari angajati, pentru a economisi bani.

Cele 50 – 60 kg de carne ramase din ziua precedenta nu se arunca niciodata. Ar fi o mare pierdere. Noi spalam carnea de sos si a doua zi o preparam cu un alt sos, proaspat.

Nu te grabi sa consumi gustari de noapte turcesti. Sa recunoastem! Pentru a prepara 1 kg de „chiftele turcesti” e nevoie de 2 ore. In functie de numarul de persoane ar trebui sa fie pregatite cel putin 20 kg de chiftele. Toate ingredientele sunt amestecate intr-un cazan mare. Pentru a face acest lucru, un tanar din bucatarie incalta pungi de plastic si urca in cazan pentru a mesteca carnea.

Desertul. Bucatile de tort, ramase pe mese, se strang, se mesteca, iar a doua zi se decoreaza cu drajeuri de ciocolata, praline, fructe, creme de frisca, fiind servite din nou la masa.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucatar sef hotel cinci stele all inclusive bucatari angajati carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Turism.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3825 (s) | 34 queries | Mysql time :0.148518 (s)