News Flash:

Hotel si restaurant in cadrul complexului Baile Cojocna

29 Februarie 2012
3739 Vizualizari | 1 Comentarii
Primaria Cojocna intentioneaza sa demareze anul acesta proiectele de reabilitare a celor doua cladiri din complexul balnear Cojocna, pentru amenajarea unui restaurant si a unui hotel. Pentru ca nu dispune de fonduri suficiente, asteapta ajutor financiar si din partea administratiei judetene. Deocamdata a obtinut doar 75.000 de lei.

Complexul Baile Sarate Cojocna a fost modernizat in 2010 din fonduri europene. Numai ca lucrarile au vizat strict amenajarea bazinelor, fara a fi incluse si lucrarile de reabilitare a restaurantului si hotelului. "Din pacate, aceste spatii nu au fost acceptate pe proiectul european de finantare, asa incat suntem nevoiti sa gasim solutii", a subliniat primarul comunei Cojocna, Sorin Ranga. El a precizat ca ideea era ca reabilitarea acestor cladiri sa se realizeze din veniturile realizate in cadrul complexului - avand in vedere ca administratia locala este proprietarul societatii care administreaza acest obiectiv - insa banii ar fi fost insuficienti. "Ne-am propus sa apelam si la Consiliul Judetean Cluj, pentru ca avem dreptul sa solicitam finantare din cota de 20% din impozitul pe venit si taxa pe valoarea adaugata (TVA). Insa banii pe care i-am primit nu sunt suficienti pentru a derula aceste lucrari", a spus primarul Sorin Ranga.

La ultima sedinta de consiliu judetean, pentru Primaria Cojocna, strict pentru aceste lucrari, s-a alocat suma de 75.000 de lei. "Sa speram ca daca vom avea mai multe venituri, vom putea incepe lucrarile anul acesta. Oricum, nu cred ca vom termina lucrarile mai repede de doi-trei ani. Noi ne dorim sa le punem in functiune mai repede, insa e dificil", a spus Ranga. Valoarea lucrarilor de reabilitare a Bailor Cojocna au fost de 5 milioane de euro, plus TVA, incluzand alte doua obiective similare, complexul balnear Dej si lacul de la Figa - Beclean, din judetul Bistrita-Nasaud. Din valoarea totala a lucrarilor, contributia Uniunii Europene a fost de 3,4 milioane de euro, adica 63,75% din valoarea proiectului. Cofinantarea de la bugetul de stat s-a ridicat la 1,1 milioane de euro, reprezentand 21,25% din valoarea proiectului, in timp ce administratiile locale au contribuit cu suma totala de 816.000 de euro (15% din valoarea proiectului). De asemenea, Consiliul Judetean a asigurat cheltuielile neeligibile ale proiectului pentru locatiile Dej si Cojocna, in valoare de 274.000 de euro. Contractul pentru executia lucrarilor a fost semnat in 2007, investitia fiind finalizata in totalitate in 2010.

Sursa: ziuadecj.realitatea.net
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

primaria cojocna
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Cwek  | #71
Foarte bună eentrebare!Tarifele negociate cu avocaţii noştri, zlpciaeisaţi een despăgubirea victimelor accidentelor auto, sunt cu minim 50% mai mici dece2t cele practicate een mod curent de aceştia, pentru că firma noastră le creează un flux constant de dosare, care pentru ei reprezintă cauze şi implicit, un flux continuu de bani. Altfel spus, avocaţii noştri ce2ştigă din volumul de dosare pregătit şi furnizat de firma noastră. De la mulţi ce2te puţin eensemnă mult.Pe de altă parte, firma noastră eeşi asumă şi obligaţia de rezultat, nu numai aceea de diligenţă. Şi nu een ultimul re2nd, procedurile extrajudiciare sunt realizate direct de firmă. Preţul contractelor de asistenţă şi reprezentare juridică am putut să-l negociem cu avocații noştri, een folosul clienţilor noştri, datorită obligaţiei pe care ne-am asumat-o de a pregăti şi furniza un număr constant de dosare pe fiecare avocat een parte.Nu een ultimul re2nd, relizăm planificarea, organizarea, conducerea, coordonarea, controlul și evaluarea eentregii activități de despăgubire. Fiecare prejudiciu care necesită o justă și echitabilă despăgubire, reprezintă un proiect cu resurse materiale, umane și financiare distincte, cu obiective, termene, activități și sarcini Mulțumim pentru eentrebare,jurist Artur Vutcovicimanager Garant Succes SRL
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2019 - Turism.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018562 (s)