News Flash:

Hotel Transylvanian Inn Bran

25 Iunie 2012
1633 Vizualizari | 0 Comentarii
Hotel Transylvanian Inn Bran

Vila de 3 stele Transylvanian Inn situata pe o colina in zona Branului, -Predelut-, ofera o priveliste incantatoare asupra Branului, a Castelului Bran cat si o panorama unica spre Masivele Bucegi, Postavarul, Piatra Craiului, Magura Codlei si Cetatea Rasnov.

Dar ceea ce face ca aceasta locatie sa fie una deosebita este imbinarea perfecta a unor elemente de interior atent alese pentru confortul dumneavoastra. Hotel Transylvanian Inn Braneste o constructie noua, 2006, care imbina modernul cu rusticul, rafinamentul si bunul - gust cu aerul misterios al detaliilor medievale. medievale.

Hotel Transylvanian Inn Bran se poate vedea cu usurinta, indiferent de anotimp, de pe drumul national, cum veniti din Brasov pe partea dreapta deasupra bisericii ,,Adormirea Maicii Domnului". Inainte de a ajunge la Castelul Bran (vezi harta locatie), virati dreapta pe drumului ce intra in DC 58 (drum communal 58), care traverseaza satul Predelut, facand legatura intre Bran si Zarnesti. Treceti de biserica si virati a doua strada secundara pe stanga. Acest drum comunal este neasfaltat, este accesibil cu autoturismul. Al doilea drum de acces (vezi harta locatie)- de la Castelul Bran, pe partea dreapta cum veniti de la Brasov se intra pe prima strada secundara (un parculet si loc de parcari). Mergeti inainte, treceti de biserica ,,Adormirea Maicii Domnului", pe partea stanga, a doua strada secundara. Acest drum comunal este neasfaltat, este accesibil cu autoturismul.


castelul bran
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

738 viz    0 com
721 viz    0 com
1457 viz    0 com
1568 viz    0 com
1603 viz    0 com
1332 viz    0 com
964 viz    0 com
1230 viz    0 com

Mica publicitate

© 2017 - Turism.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0909 (s) | 35 queries | Mysql time :0.017202 (s)

loading...