News Flash:

Localitatea Mahmudia - Delta Dunarii

2 Aprilie 2012
2108 Vizualizari | 0 Comentarii
Localitatea Mahmudia 1

Situata pe malul drept al bratului Sfantu Gheorghe, localitatea Mahmudia este delimitata de urmatoarele teritorii: la nord, teritoriul administrativ al comunei Maliuc; la est si sud, teritoriul administrativ al comunei Murighiol; la vest, teritoriile administrative ale comunelor Bestepe si Valea Nucarilor. Comuna este situata in partea de vest a judetului Tulcea, la 8 km de Bestepe si 28 km de Tulcea.

Locuitorii acestei commune au ca principale indeletniciri agricultura, pescuitul si turismul, iar activitatile economice principale sunt industria extractiva minereu de calcar siderurgic, comert marfuri alimentare si nealimentare, Pescuit industrial, Silvicultura, Transporturi
Suprafetele agricole sunt exploatate in gospodariile individuale, sau in mici asociatii familiale. In zona se cresc in special: ovine, bovine, porcine, pasari de curte. Accesul in localitate se face terestru prin drumurile E 87, DN 22A, DJ 222C si acces naval. Puncte de interes turistic: in apropiere de Mahmudia se vad vestigiile cetatii Salsovia din timpul imperiului romano-bizantin. Delta Dunarii. Două Pensiuni turistice, Două Hoteluri (Hotel Teo, Hotel Monjarden).

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

localitatea mahmudia maliuc valea nucarilor pescuit industrial
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Turism.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018850 (s)