News Flash:

Lufthansa dubleaza capacitatea de zbor pe ruta Sibiu-Munchen

11 Noiembrie 2011
1407 Vizualizari | 0 Comentarii
Ofer Kisch directorul Lufthansa pentru Europa Centrala si de Est
Israelianul Ofer Kisch, directorul Luf­thansa pentru Europa Centrală şi de Est, susţine că anul viitor va con­ti­nua expansiunea pe piaţa românească prin du­bla­rea capacităţii de zbor pe ruta Sibiu-München şi in­tro­ducerea primului zbor de linie operat de Luf­thansa pe ruta Bucureşti - Berlin, în condiţiile în care traficul pe România a crescut cu 20%.

"La fiecare şase luni evaluăm performanţa ru­telor, cererea existentă şi potenţialul regiunii. Este un exerciţiu pe care îl facem constant. Vedem ce destinaţii merită deservite şi care nu. De asemenea, dacă pe o anumită rută se vede o dez­voltare pozitivă, atunci decidem să creştem frec­venţele pe acea rută", a declarat Ofer Kisch, care a preluat la începutul acestui an con­du­cerea pe regiune.

El a mai spus că Lufthansa îşi va menţine fo­cusul pe piaţa românească dacă şi cererea va fi în creştere. Anul trecut Lufthansa a trans­portat 615.000 de pasageri pe piaţa locală, cu 10% mai mulţi decât în 2009. În primele nouă luni ale acestui an avansul s-a ridicat la 20%. "Cu această creştere a numărului de pasageri ne asigurăm şi venituri în creştere. Ve­nitul mediu pe pasager nu poate fi făcut public, însă ne asigură în final bani de buzunar." Altfel spus, compania este pe profit în România.

La nivel mondial grupul Lufthansa, format din companiile Lufthansa, bmi, Germanwings, Austrian Airlines şi Swiss Air, a transportat anul trecut 91,1 milioane pasageri şi a avut afaceri de 20,9 miliarde de euro, operând 692 de avioane. Pe piaţa locală companiile de mai sus au transportat un milion de pasageri.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ofer kisch luf thansa sibiu-m nchen lufthansa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Turism.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0713 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012880 (s)