News Flash:

Mancarea ”anti-mahmureala”, cea mai cautata in Vama Veche. Cat costa ”supa betivului”

1 Mai 2018
290 Vizualizari | 0 Comentarii

Cu mai multa mancare si mai putin somn, asa se lauda multi turisti ca rezista nopti in sir la petrecere in aceste zile speciale. Multi consuma ciorba, zeama de varza si saorma, ca sa aiba energie.

Iar bucatarii spun ca folosesc anumite ingredinte anti-mahmureala.

Ciorbele sunt foarte apreciate in aceasta vacanta. Fierte in cazan, cu ingrediente care promit ca iau durerea de cap. La scurt timp dupa rasaritul soarelui, apar si primii clienti.

Supa betivului” costa 18 lei.

Foarte ceruta este si ciorba de tarhon. Bucatarul spune ca vinde 150 de portii pe zi.

Acriturile sunt cele mai bune pentru mahmureala, asa ca o sticla cu zeama de varza cu hrean si marar costa 7 lei. Tinerii stau la coada si la sucuri de fructe, insa cei cu experienta au propriile remedii.

In Vama Veche se vand bine clatitele si mancarea fast-food.

In Mamaia, hamburgerii si sandwchi-urile cu carne de porc sunt cap de afis. Preturile sunt in jur de 25 de lei.

Ionut ne spune ca rezista la distractia nopti la rand, pentru ca stie ce sa manance ca sa-si revina. Pastele si pizza completeaza lista celor mai cumparate preparate.
 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucatarii ingredinte mahmureala ciorbele vacanta cazan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Turism.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016470 (s)