News Flash:

Muzeul toaletelor - New Delhi, India

2 Martie 2012
1719 Vizualizari | 1 Comentarii

Intelegand rolul imens pe care il joaca aparitia canalizarii si a toaletelor moderne nu doar in viata fiecarui om, ci in viata omenirii, dr. Bindeshwar Pathak si-a propus sa popularizeze cunoasterea in acest domeniu si sa stimuleze educatia sanitara a populatiei printr-un muzeu adecvat. Dr. Pathak este consultant in cadrul Consiliului Economic si Social al ONU si fondator al unei importante organizatii non-guvernamentale - Sulabh International Social Service Organization - care desfasoara proiecte in domeniul apararii drepturilor omului, al igienei si sanatatii publice, al dezvoltarii durabile si al reformelor sociale.


Muzeul Toaletelor este parte a demersurilor organizatiei de a sprijini imbunatatirea sanatatii populatiei, in tarile in curs de dezvoltare, prin construirea de retele de canalizare, care sa previna contaminarea apelor si raspandirea unor boli.


toaletelor moderne muzeul toaletelor canalizare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

NEVA  | #61
Lieber Hubert,habe mir alles angeschaut und bin so srteibgeet, dass ich alles meinem SchwiegersohnSteffen F R I T Z, der in der Reifenbranche zu Hause ist,- weiterleitete.Ich wfcnsch Dir einen schf6nen TagGrudf Gerd
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2017 - Turism.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0824 (s) | 24 queries | Mysql time :0.011011 (s)

loading...