News Flash:

Nereguli descoperite de inspectorii ANPC pe litoral. Cum erau preparate ciorbele intr-un local

2 Mai 2018
176 Vizualizari | 0 Comentarii

In aceasta vacanta de 1 mai inclusiv inspectorii pentru protectia consumatorilor au plecat la mare.

Spre nefericirea unora dintre comercianti pentru ca, desigur, echipele de control n-au stat la plaja, ci au pornit sa vada daca mancarea destinata turistilor este gatita intr-un mediu curat. Au gasit insa si bucatarii mizere pe care le-au inchis pana la remedierea problemelor.

Nu mica le-a fost mirarea inspectorilor cand intr-un fast food au descoperit ca nu exista apa curenta. Evident, nu aveau cum sa spele nici ustensilele folosite, nici mainile. Angajatii au povestit ca isi toarna unul altuia apa din sticle, dar improvizatia a dus la inchiderea temporara a localului, mai ales ca si spatiul de lucru a fost considerat mizer.

Nu s-au inteles nici la un mic local unde se prepara clatite. Pe langa faptul ca inspectorii nu au vazut cu ochi buni servetelul folosit pentru stergerea plitei inainte de fiecare folosire, au gasit un lichid murdar in care erau clatite ustensilele.

Localul a fost inchis temporar. La fel si alte 8 afaceri. Altii au fost amendati pentru practici care pot fi considerate inselatoare pentru client.

Nelamurirea vine dupa ce inspectorii ANPC au descoperit, la un local cu autoservire, o reteta inedita: toate ciorbele aveau la baza o zeama de legume facuta separat, in care se puneau bucati de carne fiarta si apoi congelata. Deci o ciorba de burta de exemplu, nu era tocmai de burta, ci de legume cu adaos de carne. Si “ideea” a fost amendata.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vacanta 1 mai inspectorii protectia consumatorilor mare comercianti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Turism.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1000 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016319 (s)