News Flash:

Patru secrete din restaurante, pe care patronii spera sa nu le aflam

19 Aprilie 2017
346 Vizualizari | 0 Comentarii
Clientii comanda, de cele mai multe ori, a doua sticla de vin din meniu in ordinea pretului, considerand ca prima este prea ieftina. Patronii stiu asta, astfel ca sporesc nejustificat pretul acestui tip de vin, potrivit Realitatea.net.
De mult ori, preparatele specialitatea casei/a bucatarului” sau ”oferta zilei” au acest statut pentru ca nu se prea vand si bucatarii vor sa scape de ele.

vezi si Capcanele de pe site-urile care ofera servicii turistice 
In mult cazuri, restaurantele refolosesc vinul care ti-a ramas tie, vanzandu-l altor clienti care comanda bautura la pahar.
Managerii stiu ca femeile sunt, de cele mai multe ori, cele care doresc sa manance in oras. Prin urmare, multe meniuri sunt create astfel incat sa para atractive atat ca design, cat si culinar. 
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

clientii sticla vin meniu patronii pretul preparatele oferta zilei
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Turism.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025245 (s)