News Flash:

Peste 150.000 de metri patrati de plaja au fost inchiriati prin licitatie

20 Martie 2012
859 Vizualizari | 0 Comentarii
Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral a organizat la sfarsitul saptamanii trecute licitatia pentru transmiterea dreptului de folosinta a plajei Marii Negre, fiind inchiriati, pentru unul sau mai multe sezoane estivale, peste 150.000 metri patrati de plaja.

Potrivit unui comunicat al ABADL, ofertele au putut fi depuse pana la 13 martie si au fost deschise in perioada 14 - 18 martie, potrivit Mediafax.

"Au fost cumparate 123 de caiete de sarcini si au fost depuse 97 de oferte. Cel mai solicitat sector a fost Mamaia VII, cu cele 23 de subsectoare, pentru care au fost depuse 60 de oferte. De altfel, sectoarele din statiunea Mamaia au fost cele mai solicitate, fiind urmate de cele din Eforie", a declarat responsabilul de comunicare al ABADL, Catalin Anton.

Procedura aplicata pentru atribuirea contractului de inchiriere a sectorului de plaja este licitatia publica, iar tipul contractului este inchiriere pentru unul sau mai multe sezoane estivale.

In urma analizarii ofertelor depuse pentru un numar de 42 de subsectoare, comisia de licitatie a atribuit 34 de subsectoare, cu o suprafata totala de aproximativ 155.000 de metri patrati de plaja.

"Pe cinci subsectoare a fost depusa o singura oferta, iar pe alte trei subsectoare ofertantii au fost descalificati pentru ca nu au intocmit documentatia asa cum prevedea caietul de sarcini", a precizat Anton.

Eventualele contestatii pot fi depuse in termen de 48 de ore de la afisarea rezultatelor, adica in zilele de luni si marti, iar comisia de solutionare a contestatiilor va avea la dispozitie cinci zile pentru a se pronunta cu privire la aceste contestatii. Dupa afisarea rezultatelor finale va fi anuntata si cea de-a doua etapa a licitatiei pentru plaje, unde vor fi scoase sectoarele neadjudecate in prima etapa.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

licitatia publica
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Turism.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0756 (s) | 35 queries | Mysql time :0.017813 (s)