News Flash:

Relaxare in apa sarata, dupa cina vegetariana. Te tenteaza?

8 Ianuarie 2013
1623 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7607 RON (+4.7607)
USD: 4.2653 RON (+4.2653)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Relaxare in apa sarata
Apa sarata te ajuta la digestie, spun specialistii, dar nu cand o bei, ci cand plutesti pe ea. Conceptul are mare succes in afara si a intrat si in Romania sub forma unui intreg complex, format dintr-un restaurant cu meniu vegetarian, ceainarie si SPA, urmate de o baie in apa sarata.

Sarea ajuta la curatarea fizica si energetica a celui ce este in apa, iar printre efectele benefice ale tehnicii de plutire in samadhi tanc (bazinul cu apa sarata) se numara stimularea secretiei de endorfine (substante neurochimice care fac sa dispara durerea si care fac sa apara o stare intensa si profunda de euforie); diminuarea rapida a stresului si a anxietatatii. De asemenea activitatea celor doua emisfere cerebrale este echilibrata, fiind dinamizand intuitia, creativitatea si gandirea.

Daca vrei sa profiti de toate aceste avantaje, Business24 iti recomanda Casa Satya, singurul complex din Romania unde exista astfel de bazine, alaturi de un restaurant cu specific vegetarian, o ceainarie si un centru SPA.

Decorul cu influente orientale, meniul format aproape in exclusivitate din preparate vegetariene si atmosfera intima te vor ajuta cu siguranta sa ai parte de o experienta greu de egalat de un alt restaurant.

Mai ales ca, dupa ce ai savurat masa, te poti relaxa intr-un dintre bazine, si sa verifici personal acuratetea afirmatiilor enumerate mai sus.

In ceea ce priveste meniul restaurantului, exista mai multe bucate delicioase, consistente si pline de vitamine si minerale necesare trupului. Salatele, de exemplu, au intre 380 si 600 de grame si contin ingrediente precum muguri de pin, legume proaspete, quinoa sau naut, asezonate cu condimente orientale, precum germeni de schinduf, coriandru sau ghimbir. Preturile variaza intre 15 si 21 de lei.

Felul principal poate fi tot din legume sau din peste si fructe de mare. Somonul la gratar cu sos de sofran si orez in trei culori, ori cel cu migdale si capere sunt doua variante extrem de savuroase, care vin intr-o prezentare pe masura. Cel mai scump preparat pe baza de fructe de mare este cel din creveti cu lapte de cocos si curry, pentru care vei plati 55 de lei.

In rest, felul principal te va costa intre 32 si 48 de lei. Mai poti alege diferite tipuri de orez, cum ar fi cel indian simplu (10 lei) sau cel japonez cu alge (22 de lei). In meniu exista si paste, dar oferta este limitata la doar trei preparate: Broccoli si lapte de cocos (24 de lei), cu ciuperci (26 de lei) sau cu zuchini (24 de lei).

Desertul respecta aceleasi criterii ca si restul preparatelor, adica este facut din ingrediente cu putine calorii, in combinatii neasteptate si delicioase. De exemplu, "desertul divin" este format din fulgi de ovaz, iaurt, frisca, zahar brun, dulceata de fructe de padure si combinatii de fructe la alegere: kiwi, banane, pere, piersici (doar in sezon).

Cel putin la fel de gustoase sunt bilutele Satva, care costa 12 lei, si care contin, pe langa curmale, smochine, stafide si migdale, mai multe condimente puternic aromate, precum nusoara si cuisoare. Pentru desert vei plati intre 12 si 20 de lei.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Turism.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1043 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020338 (s)