News Flash:

Restaurante unice pe care sa le incerci in 2017, daca vei calatori in aceste tari

3 Ianuarie 2017
262 Vizualizari | 0 Comentarii
Din New York si pana in Grecia, legende ale gastronomiei mondiale pregatesc meniuri unice in lume, care mai de care mai spectaculoase. Gustarte.ro a intocmit o lista a unor restaurante de succes, cu preparate gastronomice unice, de incercat in calatoriile anului 2017.
Iata o selectie a restaurantelor anului 2017, facuta de cei de la Finedininglovers:
White Gold Butchers - New York, SUA
April Bloomfield este unul dintre cei mai de succes chefi la nivel mondial. Cel mai nou restaurant pe care l-a deschis se numeste White Gold Butchers si se afla in Manhattan. Preparate din carne precum inima sau limba de vita se afla printre piesele de rezistenta ale meniului gandit de Bloomfield.
Sushi Wakon, Kyoto, Japonia
Kyoto este deja recunoscut ca un paradis culinar, iar Sushi Wakon, detinut de protejatul lui Jiro Ono, Rei Masuda, este un loc pe care niciun gurmand nu-l poate rata odata ajuns aici. Masa este servita intr-o gradina cu iaz de 800 de ani, iar clientii se pot bucura din plin de Ginza sushi.
Igniv, St. Moritz, Elvetia
Cea mai noua bucatarie a lui Andreas Caminada, cel mai tanar chef din Europa, onorat cu trei stele Michelin, se afla in St. Moritz la Palatul Badrutt. Igniv (cuib) le promite oaspetilor o inedita experienta culinara in stil elvetian.
Nathan Outlaw, Al Mahara, Dubai
Risotto cu homar, scoici crude si calcan cu citrice sunt doar cateva dintre preparatele care se regasesc in meniul Nathan Outlaw, gandit cu unele dinte cele mai bune ingrediente din lume. Un acvariu urias, cu peste 30 de specii de pesti exotici, este amplasat in restaurant spre delectarea oaspetilor.
Cocina de Autor, Grand Velas Los Cabos, Mexico
Olandezul Sidney Schutte a petrecut patu ani in Asia si a lucrat in bucatarii cu prestigiu pentru a afla cel mai bine pastrate secrete culinare.  Anul acesta, in decembrie, a inaugurat in Mexic un restaurant spectaculos, unde isi invita clientii intr-o calatorie senzoriala unica, printre arome si condimente.
Patio, The Margi, Atena, Grecia
Panagiotis Giakalis a creat aici un incredibil meniu mediteranean, folosindu-se de ingrediente din propria sa ferma. Anterior, Giakalis a lucrat la Trussardi alla Scala in Milano si Le Bristol din Paris.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

new york grecia legende gastronomiei mondiale meniuri unice risotto
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Turism.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1101 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026427 (s)