News Flash:

S-a dus intr-un club si a baut pana cand nu a mai stiut de el. A doua zi, cand s-a trezit si s-a uitat in telefon, si-a pus mainile in cap de disperare. Uite ce a facut baiatul asta in timp ce era beat

20 Martie 2018
1371 Vizualizari | 0 Comentarii

Barbatul originar din Marea Britanie, care lucreaza part time ca DJ, povesteste ca a fost la o petrecere intr-un club din Ibiza, unde a consumat mai mult alcool decat era cazul si s-a imbatat.

El spune ca jumatate de noapte nu si-o mai aminteste, de aceea ce a descoperit in ziua urmatoare, cand s-a trezit din aburii alcoolului, l-a surprins si mai tare.

Nu mica i-a fost mirarea cand si-a dat seama ca, la betie, a cumparat de pe Ebay un autocar Scania pe care a platit 28.500 de lire.

„M-am imbatat foarte tare si nu stiu ce am facut jumatate de noapte, perioada asta e neagra in capul meu. Dar ce stiu este ca Ibiza te usuca la portofel. Cand m-am trezit azi si am vazut ca am cumparat un autocar de aproape 30.000 de lire era sa fac un atac cerebral. Habar nu am cum s-a ajuns aici. Nu sunt interesat de autocare, nici macar nu am permis pentru a conduce asa ceva”, marturiseste baiatul.

Un cunoscut restaurant din Bucuresti a primit o recenzie proasta. Raspunsul memorabil al celebrului sau bucatar

Un cunoscut restaurant pescaresc din Bucuresti a primit mai multe recenzii proaste pe pagina sa de Facebook.

"O experienta neplacuta. In primul rand mancarea este foarte gretoasa si nu mi s-a parut a fi proaspata absolut deloc. Am comandat o terina de foie gras, care parea ca a zacut in borcan de saptamani bune, fara pic de gust. Pe langa asta, mi s-a adus o salata imbibata de otet balsamic, pe care de altfel nu o comandasem,bine macar ca nu mi-a fost taxata.Probabil ca sa imi ia greata de la foie gras comandat. In primul rand salatele nu se aduc condimentate, ci le condimenteaza clientul dupa bunul plac. Bucatile de pizza de la aperitiv sau ce-or fi fost alea extrem de sarate. Si ca sa incheiem, am stat 20 de minute sa platesc cu cardul pentru ca nu le functionau dispozitivele. Mie una mi-e greata si azi...Acel gen de experienta culinara care te lasa cu o stare de greata si scarba zile bune", a scris o clienta nemultumita.

Raspunsul chef-ului care gateste in el a venit prompt.

"Stimata Doamna,
In fiecare zi, impreuna cu echipa mea, pregatim la Sardin farfurii despre care oaspetii nostri spun ca ii incanta, ii poarta in copilarie, ii duc cu gandul la vacanta, ori ii rasfata.
Folosim pentru preparatele noastre tehnici gastronomice validate in restaurantele cu reputatie internationala in care am lucrat. Respectam cu strictete regulile de refrigerare si avem cele mai bune ingrediente. Onoarea de a fi gazde, responsabilitatea si pasiunea sunt parte a bucuriei despre care ni se spune ca o daruim in farfurie.
Ne respectam profesia.
Avem spiritul deschis oricarei provocari.

Lecturand insa exprimarea dumneavoastra eleganta si cu un pronuntat caracter de unicitate, ma aflu in fata unei dileme. Ce este gustul? Dupa 18 ani de experienta de gatit in restaurante cu stele Michelin sau in alte restaurante cu calitati incontestabile, descopar ca aceasta intrebare poate ramane una retorica.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

barbatul marea britanie part time petrecere ibiza alcool
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Turism.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019521 (s)