News Flash:

Tinerii, invitati sa-si dea cu parerea despre Uniunea Europeana, la Muzeul Tiparului si Cartii Vechi Romanesti

19 Mai 2017
173 Vizualizari | 0 Comentarii
Evenimentul debuteaza vineri, 19 mai 2017,  in Sala de conferinte a Muzeului Tiparului si Cartii Vechi Romanesti, la ora 10.00, cu dezbateri interactive si va continua in spatiul in aer liber al Curtii Domnesti cu atelierul propriu zis, unde tinerii participanti vor transpune, prin pictura, viziunea lor despre Uniunea Europeana.
Partipantii vor fi elevi de la Liceul de ArteBalasa Doamna”, Seminarul Teologic „Ioan Gura de Aur”, Colegiul National „Vladimir Streinu” din Gaesti si voluntari ai Asociatiei Be You.
Uniunea Europeana
 este caracterizata de uniunea unor natiuni formate din oameni ce au personalitati si stiluri de viata diferite, dar sunt uniti de scopuri comune si de un ideal menit sa aduca bunastare tuturor.
Necesitatea unei Europe unite a fost inteleasa inca din Antichitate, intrucat ideea de Europa unita este cu mult anterioara contemporaneitatii, si a devenit realitate odata cu Declaratia Schuman din anul 1950. 

Vezi si Turistii vor putea „apara” Brasovul prin intermediul aplicatiei Questo
Unitatea Europei este indispensabila pacii, securitatii si bunastarii sociale. Aceasta unitate functioneaza in baza democratiei, valorilor, principiilor europene si a drepturilor egale pe care le are fiecare cetatean. 
De asemenea, incurajarea participarii tinerilor la viata democratica europeana contribuie la consolidarea unitatii natiunilor. In contextul schimbarilor rapide si provocarilor actuale ale societatii in care traim, ne intrebam cum vad tinerii Uniunea Europeana si cum se raporteaza la ideea de unitate.
Moderatorul discutiilor si coordonatorul tinerilor va fi Ilona Balint, din partea Asociatiei Be You, aleasa de catre Biroul de Informare al Parlamentului European in Romania ca promotor pentru democratie europena in anul 2017.
Detalii despre proiect pe www.beyou.ml.
Eveniment desfasurat in cadrul proiectului "Promotori pentru democratie europeana", initiat de Biroul de Informare al Parlamentului European in Romania.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

balasa doamna seminarul teologic gaesti uniunea europeana europa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Turism.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028657 (s)