News Flash:

Un restaurant de lux refuza sa plateasca 2.500 de lei net unui angajat cu experienta

17 Octombrie 2018
120 Vizualizari | 0 Comentarii

Salariile angajatilor din hoteluri si restaurante au ramas cele mai mici din economie, in ciuda faptului ca acest sector este afectat de deficitul de personal. 

In luna august a acestui an, salariul mediu din industria HoReCa a ajuns la 1.556 de lei net, fiind cu 42% sub nivelul salariului mediu la nivel national, scrie zf.ro.

„In HoReCa toata lumea se plange ca nu gaseste personal, dar in acelasi timp nimeni nu ar pune trei lei in plus la salariu. (...) Unul dintre colegii mei de la vanzari a discutat cu proprietarii unui restaurant de lux proaspat deschis in care le-a explicat de ce ar trebui sa aiba o politica salariala diversificata, astfel incat sa ajunga la un salariu net de 2.500 de lei pe luna pentru angajatii cu experienta cu activitati de coordonare. Brusc, acestia s-au schimbat la fata. Nu inteleg de ce nu maresc salariile“, a spus Oana Tufaroiu, sales & operations director in cadrul firmei de recrutare Humangest.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salariile angajatilor hoteluri restaurante economie sector deficitul
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Turism.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0819 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010992 (s)