News Flash:

Vouchere de vacanta 2018: Lista unitatilor care accepta tichete de vacanta. Unde iti poti faci concediul pe banii statului

7 Mai 2018
2955 Vizualizari | 0 Comentarii

Tot personalul din sectorul public, dar si din companiile in care statul este actionar unic sau majoritar, va beneficia in 2018  de vouchere de vacanta acordate in conformitate cu OUG 46 din 30 iunie 2017, in cuantum de 1.450 lei pentru un salariat.

"In anul 2018, institutiile si autoritatile publice prevazute la alin. (1) acorda o singura indemnizatie de vacanta sau o prima de vacanta, dupa caz, sub forma de vouchere, in conformitate cu prevederile art. 1 alin. (2) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 8/ 2009 privind acordarea voucherelor de vacanta, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr 94/ 2014, cu modificarile si completarile ulterioare'. Asadar, conform proiectului de lege aflat in dezbatere la Senat, tot personalul din sectorul public, dar si din companiile in care statul este actionar unic sau majoritar, va beneficia de vouchere de vacanta acordate in conformitate cu OUG nr. 46 din 30 iunie 2017, in cuantum de 1.450 lei pentru un salariat", precizeaza Ministerul Turismului.

VOUCHERE DE VACANTA 2018, TICHETE DE VACANTA 2018. Potrivit prevederilor in vigoare, bugetarii din institutiile si autoritatile publice, precum si din cadrul operatorilor economici ai statului pot beneficia, pana la 30 noiembrie 2018, de o indemnizatie de vacanta, denumita voucher de vacanta, in cuantum de 1.450 de lei (valoarea actuala a salariului minim brut pe economie). 

VOUCHERE DE VACANTA 2018, TICHETE DE VACANTA 2018. Pentru unitatile din domeniul bugetar, voucherele de vacanta se vor acorda in limita sumelor prevazute distinct cu aceasta destinatie in bugetul de venituri si cheltuieli aprobate.

VOUCHERE DE VACANTA 2018, TICHETE DE VACANTA 2018. Pentru celelalte categorii de angajatori, respectiv cele din mediul privat, sumele destinate acoperii nominale a voucherelor de vacanta vor fi cuprinse in bugetele de venituri si cheltuieli aprobate, intr-o pozitie distincta de cheltuieli, denumita "Vouchere de vacanta".

VOUCHERE DE VACANTA 2018, TICHETE DE VACANTA 2018. Comenzile de achizitie de vouchere de vacanta trebuie transmise unitatilor emitente de catre angajatori si vor cuprinde cel putin urmatoarele informatii:

numele si prenumele beneficiarilor carora li se acorda voucherele;
codul numeric personal al fiecarui beneficiar, in cazul voucherelor pe suport hartie;
numarul voucherelor de vacanta pentru fiecare beneficiar;
valoarea nominala a voucherului de vacanta si valoarea nominala totala a voucherelor de vacanta acordate fiecarui beneficiar.

Vezi AICI Lista unitatilor care accepta vouchere de vacanta, potrivit DC NEWS

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

institutiile autoritatile publice indemnizatie vacanta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Turism.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1040 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023809 (s)